مشاوره حقوقی رایگان - حبس کردن و اجازه خروج خونه تنها ندارم

سلام من زنی مطلقه هستم و فرزندی ندارم 23 سالمه و پدرم منو رو با پسری دید و الان 3 ماهه ک اجازه کار و تحصیل رو از من گرفته و اجازه خروج از خونه تنهایی رو بهم نمیده این کارش باعث شده من افسردگی بگیرم و اذیت شم میتونم ازش شکایت کنم و یا راهی هست ک بشه انجام داد ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از سن هجده سالگی(سن رشد) شما می توانید مستقل باشید برای کار و تحصیل حتی ازدواج با توجه به مطلقه بودن نیازی به اذن ایشان ندارید.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام پدر شما با توجه به بلوغ و مطلقه بودن شما نمی تواند نسبت به ازدواج وکار و تحصیل شما اظهارنظر نماید. می توانید در صورت جلوگیری با کلانتری تماس بگیرید وموضوع را صورتجلسه نمایید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام
با توجه به سن و مطلقه بودن،اختیار شما دست خودتان است و نیازی به اخذ اجازه از کسی ندارید و می توانید به دلیل حبس غیر مجاز از ایشان شکایت نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است مسالمت آمیز مشکل خود را حل کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

چون مطلقه هستید نیازی به اجازه پدر ندارید میتوانید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما طبق قانون می توانید مستقل زندگی کنید.
ولی بهتر است دوستانه مشکل خود را حل و فصل کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما مستقل و رشید هستید می توانید مستقلا زندگی نمایید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما رشید هستید و نیازی به اذن پدر برای خروج از منزل و یا کار کردن ندارید
شکایتی که در این خصوص می توانید از ایشان بکنید در صورت حبس و عدم اذن خروج از منزل برای شما شکایت تحت عنوان حبس غیر قانونی است و اگر به کل نمی توانید خارج از منزل بروید بهتر است با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

یک وکیل :

باسلام
شما رشید هستید و نیازی به اذن پدر برای خروج از منزل و یا کار کردن ندارید
شکایتی که در این خصوص می توانید از ایشان بکنید در صورت حبس و عدم اذن خروج از منزل برای شما شکایت تحت عنوان حبس غیر قانونی است و اگر به کل نمی توانید خارج از منزل بروید بهتر است با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا وقتی در منزل پدر هستید قاعدتا قوانین و آداب خانه پدری را باید رعایت کنید و شکایت جز تنش بیشتر فایده ایی برای شما ندارد علی ایحال با اورژانس اجتماعی تلفن 123 تماس بگیرید یا از مشاوره های خانواده کمک بگیرید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بله این امکان وجود دارد ضمن اینکه می توانید با 123 (اورژانس اجتماعی) نیز تماس بگیرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

نظر به مطلقه بودن شما نیازی به اذن پدر برای
خروج از منزل و یا تحصیل یا کار کردن ندارید

در صورت حبس و عدم اذن خروج از منزل برای شما تحت عنوان حبس غیر قانونی است ضمن اینکه چون پدر شما صلاح شما رو در نظر داره بهتر است با مصاحبت دوستانه با پدرتان مشکلتون رو حل نمایید و اینکه شما با یک پسر در ارتباط باشید حق مسلم پدرتان است که از این موضوع ممانعت نماید منتها روش ایشان بایستی مسالمت آمیز باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
كاربرگرامي شايد ظاهر قانون اجازه خروج از منزل و كار به شما را بدهد
اما نيك به نظر مي رسد به لحاظ حفظ حرمت ها و حريم ها با مسالمت و گفتگو مشكلات را حل نماييد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه توانایی اجاره کردن یک خونه را داری خونه اجاره کن برای خودت اگرنه سعی کن اعتمادشو جلب کنی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما طبق قانون میتوانید مستقل باشید اما توصیه میشود مسالمت امیز مشکل را حل کنید در این خصوص مشاوره و اورژانس اجتماعی 123 کمکتان میکند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

یاادله ومستندات بابت حبس غیر قانونی وممانعت از حق شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه شما رشید هستید در امور مالی وغیر مالی مستقل میتوانید عمل نمایید البته توصیه میشود با مذاکره واحترام به والدین مشکل خود را حل نمایید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام.شما بالغ و رشیده هستید و برای انجام امور شخصی و اجتماعی نیازی به اجازه پدر ندارید .اگر شما را در خانه حبس کرده میتونید ازش شکایت بازداشت غیرقانونی کنید

پگاه سلطانیان

سرکار خانم پگاه سلطانیان :

باتوجه به اینکه مطلقه هستید و سن بالای 18 سال دارید پدرتون حق چنین کاری ندارند. سریعا با کلانتری تماس بگیرید.

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما پدر شما نمیتواند ممانعت نماید و به پلیس اجتماعی تماس یا شکایت مزاحمت نماید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
حق چنین کاری را ندارد و میتوانید از ایشان شکایت کنید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی با عنایت به بالغ بودن جهت خروج از منزل و یا... نیازی به اخذ اجازه از پدر ندارید و درصورت ممانعت از خروج از منزل با 110تماس گرفته و تحت عنوان حبس غیرقانونی شکایت نمایید البته توصیه می گردد موضوع را با گفتمان و مسالمت امیز حل نمایید چرا که قطعا پدرتان خیرخواه شما می باشند

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اگر باکره نیستید ولایت ایشان بر شما ساقط شده است و نیاز به کسب اجازه نمیباشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید مستقل زندگی نمایید جهت محبوس نمودن می توانید شکایت نمایید بدوا با روانشناس خانواده حل و فصل نمایید

یک وکیل :

درود:
دردادگاه تحت عنوان اذن درکاروتحصیل را به طرفیت پدرتان مطرح نمایید.
مؤیدباشید