مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ارث از پدربزرگ بعد از فوت پدر

سلام من پدرم چندماه پیش فوت کردن میخواستم بدونم دیگه ارث به من تعلق نمیگیره وقتی پدرم مرده؟
اگر پدربزرگم قیم من بشه ارث بهم میرسه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام متاسفانه درست است ارث به شما تعلق نمیگرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از پدربزرگ ارث نمی برید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
تسلیت روحش قرین رحمت الهی، تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خواب نیست
مرگ پایان میدهد یکروز این کابوس را....

اگر ماترک باشد بعد از مخارج کفن و دفن و تجهیز متوفی و تادیه دیون به وراث قانونی از جمله شما تعلق خواهد گرفت، و قیم شدن تاثیر و مدخلیتی در این امر ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حتی اگر پدربزرگ قیم شما شود به شما ارث تعلق نمی گیرد
پدربزرگ شما می تواند تا یک سوم اموال خود را برای شما وصیت کند
یا اینکه در زمان حیات سهم پدرتان را به نام شما انتقال دهد یا اینکه صلحنامه عمری تنظیم کند.