مشاوره حقوقی رایگان - لایحه دفاعیه به شورا

سلام میخواستم بدونم لازمه یا میشه که همراه دادخواست تنظیم شده توسط وکیل یک لایحه دفاعیه هم به پیوست دادخواست به شورای حل اختلاف (ثبت احوال) تقدیم کنم آیا تاثیری داره؟؟

پاسخ ها :

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

سلام
بله منع قانونی ندارد . دادخواست باید جامع و کامل باشد که مبنای انشاء رای باشد . لایحه نیز بررسی ماهیت دعوی به صورت جزء به جزء که در تفسیر و کشف یا تبرئه موثر و نقش اصلی را دارد .

یک وکیل

سلام" لایحه دفاعیه را موقع جلسه دادرسی به ثبت رسانده و تحویل مرجع قضائی رسیدگی کننده نموده تا ضبط پرونده گردد . ( البته با هماهنگی قبلی با وکیل پرونده چونکه مداخله در امور تخصصی و وظایف وکیل دادگستری است.)

پرسشگر :

و یه سوال دیگه.در عنوان دادخواست و لایحه که توسط وکیل تنظیم شده نام و مدرک وکیل قید میشه؟؟

یک وکیل

سلام" پاسخ سوال دوم : اگر طرف دعوی یا شکایت در پرونده وکیل نداشته باشد ، دادخواست و لایحه تنظیمی توسط وکیل دادگستری به امضاء خود اصیل و طرف دعوی یا شکایت می رسد و وکیل نگارش کننده دادخواست و لایحه ، سمتی به عنوان وکیل در پرونده نخواهد داشت .