مشاوره حقوقی رایگان - زندان مهریه

سلام.. عموم از 110 عدد سکه مهریه دخترش 50 عدد آن را اجرا گذاشت و دامادش از طریق اعسار10عدد نقدینگی محکوم شد که طی اعتراض به تجدیدنظر با دروغ وکلک کلیه اموال خودرا در زمان اعسار به نام فامیل خود درآورد ولی دختر عموم باشواهد ومدارک معتبر به دادگاه قاضی تجدیدنظر اعسار را باطل وهمان 50 عدد را قبول کرد بلافاصله حکم اجرا و روانه زندان شد پسر از همان زندان مجددا اعسار را درخواست داد و دوباره اعساربا 10 عدد نقدینگی پذیرفته شد ودرهمان دادنامه صادره قاضی شعبه راه رابرای دختر بابت اموال پسر باز کرد و پرونده ازطریق اعتراض به دادگاه تجدید نظر ارسال شد. ولی خانواده پسر با درخواست بابت آزادی پسر و کار در شهرداری که قاضی موافقت خود را اعلام کرد وپسر آزاد ودرحال حاضر مشغول به کارمیباشد . اما دختر خواهان زندان رفتن پسر می‌باشد ولی قاضی شعبه گفته که باید چند دلیل ارایه بدین تا من بتوانم مجددا زندانی آن را صادر کنم.. چون که بدهکاری پسر بابت مهریه می‌باشدنه بدهکاری دولتی . باعرض پوزش چند دلیل محکم میخواستم که قاضی درخواست دختر را برای زندانی پسر قبول کند آیا دلیلی وجود دارد واگر هست زحمت آن را بکشید.
(((پسره بابت 50 عدد سکه زندان بوده مجددا دادخواست اعسار رامیده از همان زندان وقاضی اعسار دوم را 10 عدد سکه میزنه ودرحال حاضر پرونده در مراحل تجدید نظر هست وقطعی نشده .با این حال پسره از بابت مهریه بدهکار می‌باشد وچه 50عدد وچه 10 عدد دومی هیچ کدام را پرداخت نکرده ولی قاضی دادگاه شهرستان هرند دستور آزادی طرف راداده که بره توشهرداری ..ودختر هم میگه یا مهریه ام رابده یا بره دوباره زندان که قاضی دادگاه به خاطر این اعتراض دختر دلیل میخواد.حالا من هم دلیلی برای برگشت پسر به زندان می‌خوام)))

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که شخص از پرداخت مبلغ اقساط یا پیش قسط امتنان نماید جلب میشود