مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه افت خودرو نقدی یا تقسیطی؟

سلام من با خودرو 206 با یک ساینا مدل 97 تصادف کردم و دوتا در سمت شاگرد اسیب دیده و فرد متضرر میخواد برای افت ماشین شکایت کند، ایا بعد از معلوم شدن قیمت افت ماشین میشه اقساطی پرداخت کرد یا خیر؟
اگر اعتراض بزنیم و شاکی اصرار به نقدی گرفتن پول داشته باشد ممکن است شاکی حکم جلب بنده را بگیرد و زندانی کند؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

با سلام. اگر مبلغ تقسیط شود توسط حکم دادگاه ، باید اقساطی پرداخت شود.