مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری حقوق بنیاد شهید

سلام وقتتون بخیر.
امیدوارم حالتون خوب باشه.
خواهر بنده از همسرشون جداشدن، چون خواهر بنده توانایی بارداری نداشتن.
ما یه برادر شهید داریم که مادرم فعلا حقوق ایشان رو دریافت میکنن، حالا برای گذروندن مخارج زندگی خواهرم می‌خوام اگر میشه این حقوق رو به خواهرم واگذار کنیم که بعد مادرم ایشون حقوق رو بگیرند؟، آیا این امکان پذیر هست که حقوق برادر شهیدم به خواهرم بدن؟

پاسخ ها :

دریافت مستمری شهید توسط خواهر مطلقه حقوق شهید به خواهر مطلقه حقوق بنیاد شهید