مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از آموزش و پرورش

سلام وقت بخیر.
بنده 4 سال در دانشگاه فرهنگیان تحصیل کرده ام و متعهد شده ام که دو برابر این مدت، یعنی 4 سال به تدریس مشغول باشم. اکنون در سال سوم تدریسم هستم. می خواستم هزینه ی هر سال دوری از تدریس رو بدانم، با توجه به اینکه 5 سال کامل از مدت تدریس متعهد شده ی من باقی مانده.. ممنون میشم

پاسخ ها :

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

پاسخ این سوال رو باید از کارگزینی سازمانی که در استخدامش هستید بپرسین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید به ارگان مربوطه مراجعه نمایید و به قرارداد خودرو کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید