مشاوره حقوقی رایگان - راننده متواری از صحنه تصادف

با سلام و وقت به خیر.
امروز در ترافیک شخصی از پشت سر با ماشین بنده تصادف کرد. در صحنه پیاده شدیم و عکس از پلاک و ماشین و خود شخص موجود است. هنگامی که برای کارشناسی به راه افتادیم شخص مقصر از مسیر دیگری متواری شد و به غیر از عکس و پلاک سند دیگری نداریم. از چه طریق برای پیدا کردن مقصر و گرفتن خسارت میتوانیم اقدام کنیم و احتمالا چه قدر زمان میبرد.
ممنون

پاسخ ها :

دریافت خسارت تصادف در صورت فرار راننده مقصر متواری شدن راننده مقصر در تصادف خسارت تصادف تصادف