مشاوره حقوقی رایگان - از ‌کار افتادگی

با سلام خدمت شما من خودم با موتور کار میکنم یه موتوری از فرعی اومد من که تو اصلی بودم از بغل بهم زد هر دو افتادیم اون بلند شد فرار کرد افغانی بود منم دیگه شکایت نکردم چون فرار کرد الان دوتا از انگشتانم کار نمیکنه باید چیکار کنم از بیمه خودم میتونم خسارت بگیرم چیکار کنم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام از بیمه تامین خسارت‌های بدنی بیت المال درخواست بدهین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از بیمه مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بای سلام اگر دوربین مداربسته بوده پلاک موتور را پیدا کنید و شکایت کنید