مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن کل پول موجر به مستاجر

با سلام
من طبق قراردادم با مالک مدت 15 روز مونده اساس کشی کردم حدود چند قلم از اساس منزلم داخل خانه مبلغ 5میلیون پول نگه میداره بابت این اساس ها رو ببرم پولمو رو پس بده موجر بدون اطلاع رسانی به من مابقی اساس های منو میزاره توی راه پله در خونه رو قفل میکنه من برگشتم منزل و اساس های خودمو توی راه پله دیدم شاکی شدم در خونه رو با کلیدی که داشتم باز کردم اساس هامو برگردوندم توی خونه موجر تا فهمید من برگشتم 110صدا میکنه و میاد جلوی در میگه ورود به عنف کردن بدون اجازه وارد ملک شخصی بنده شده 110قولنامه بنده رو دید گفت ایشون وقت دارن تا 20/10/1401مبلغ 5میلیون مونده چرا ندادی موجر میگه خسارت زدن چیکار باید بکنم میتونم شکایت بکنم که اساس بنده رو ریخته توی راه پله بدون اجازه من من هیچ گونه امضا بابت تخلیه کامل منزل ندادم که منزل تحویل موجر دادم من متهم حساب میشم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله باتوجه به اینکه هنوز قرار داد شما تمام نشده وتخلیه نکردید بابت ورود به عنف ومطالبه خسارت از وی شکایت کنید