مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه و عدم پاسخ‌ موجر

با سلام
بنده منزلی رو در تاریخ
اجاره کرده ام خرداد ماه امسال از صاحبخانه خواستم تا اگر امکان باشد زودتر تخلیه کنم
و حتی یکماهه اجاره رو به ایشان بدهم
ایشان ابتدا قبول کردند اما با این شرط که در زمانی که من هنوز در خانه هستم اقدام به تعویض و تخریب اپن آشپزخانه و تعویض کابینت ها شوند که بنده قبول نکردم و از آن تاریخ دیگر ایشان هیچ‌ پاسخی نه به پیام و نه به تلفن بنده و حتی بنگاه نمیدهند و اعلام کردند که بدلیل نداشتن پول و نیامدن مستاجر نمیتوانند پول پیش بنده را بدهندحتی بعد از پایان قرار داد. و چون ایشان بیشتر از مبلغ قانونی 25٪ اقدام به اجاره ملک خود کردند مستاجری برای خانه قدیمی ساخت 84 که ایشان به دروغ به همه 91 اعلام میکنند نیامد. و حتی خرابی پکیجی که سالها کار کرده و سرویس نشده را بنده پرداخت کردم و ایشان پولی به من ندادند.
از شما خواهش میکنم در این خصوص بنده را راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و اعلام کنید قصد تمدید قرارداد را ندارید و اگر بعد از اتمام قرارداد پول پیش شما را پرداخت نکرد می توانید دادخواست بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا اگر دلیلی دال بر تخلیه دارید و یا مستاجر شما قصد ادامه دارد میتوانید اقدامات لازم را به عمل بیاورید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرارداد اجاره تا مهلت تعیین شده قابل فسخ نیست مگر با توافق طرفین ولی بعد از مهلت مقرر در صورت تمایل میتوانید تخلیه کنید و موجر باید ودیعه را بپردازد فقط دو ماه قبل از اتمام قرارداد یک اظهار نامه مبنی بر اینکه قصد تمدید ندارید و پول تخلیه برای تحویل در روز تخلیه استرداد میشود برای موجر بفرستید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با پایان مدت اجاره اگر ودیعه را پرداخت نکرد، در خصوص تخلیه خانه تامین دلیل و سپس دادخواست مطالبه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهارنظر دقیق حقوقی قابل بررسی می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق شورای حل اختلاف اقدام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام اولا اقاله و فسخ قرارداد اجاره پیش از موعد کاملا توافقی ست و طرفین الزامی به آن ندارند ثانیا معمولا در قرارداد قید شده است که چنانچه موجر در تاریخ انقضا قرارداد وجه الودیعه را آماده نداشته باشد مستاجر می تواند تا یک سال دیگر تا نصف مبلغ اجاره در ملک باقی بماند چنانچه شما مایل به ماندن در ملک نیستید و به هر نحو خواهان تخلیه هستید و از این شرط نمی خواهید استفاده کنید مراتب آمادگی خود را جهت تخلیه طی ابلاغ اظهارنامه ای به اطلاع موجر برسانید و در تاریخ انقضا قرارداد اجاره ملک را تخلیه و و تامین دلیل کنید و بابت وجه الودیعه خودتان دادخواست بدهید.