مشاوره حقوقی رایگان - آیا برای چک و سفته برگشتی حکم ورود به منزل صادر می شود؟

همسر سابق من بدهکار است چک و سفته و نوشته به مردم داده اما پولشان را برنگردانده و طلبکاران ایشان در جستجوی او هستند. منزل مادر ایشان را گشته اند. آیا ممکن است به منزل من هم مراجعه کنند برای بازرسی منزل؟ من حدود 2 سال است از ایشان جدا شده ام. اما طلبکاران تصور میکنند طلاق ما صوری است. من فرزند بیماری دارم که دچار اضطراب شدید است می ترسم حکم ورود به منزل مرا هم بگیرند و بخواهند وارد خانه من شوند. چه کار باید بکنم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید به مرجع قضایی مراجعه کنید و شرایط خودتون را بگید.