مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی پرستار پیمانی در بیمارستان دولتی از شهرستان به تهران

با سلام. بنده پرستار پیمانی یک سال خدمت در یک بیمارستان دولتی در شهرستان هستم. در بدو خدمت تعهد 10 ساله خدمت داده ام. همسرم در حال حاضر در تهران کارمند پیمانی یک دستگاه دولتی است، ایشان نیز 5 سال تعهد خدمت دارد. ضمنا فرزند خردسال 3 ساله نیز دارم. با این شرایط، مبدا با تقاضای انتقالی بنده مخالفت کرده است در حالیکه مقصد موافقت کامل دارد. راه حل چیست؟ آیا شکایت از طریق دیوان عدالت نتیجه ای دارد؟ لطفا راهنمایی بفرمائید بدجوری به بن بست رسیده ام.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم