مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مستوجب تعزیز

سلام
فردی از من شکایت کرده که از منزلش سرقت کردم نه شاهدی داره نه مدرکی تنها مدرکی هم داره از من اینه قرار بود خونه ای که هست ازش اجاره کنم بابتش بیست میلیون سفته به تاریخ دو روز بعد صادر شدنش دادم دستش چون پولش جور نشد بعد بهم گفته سفته گم شده الانم سفته ها دستش هست و اجرا گذاشته تو همین پرونده وشکایت رو تقریبا سه ماه و نیم بعد این بحث انجام داده و چون اصالتا برای یه استان دیگه ام و در یه استان دیگه ای زندگی میکنم و در جریان شکایت ابتدا نبودم نیابت داده اول به یه شعبه چون در جریان نبودم اون شعبه هم منو پیدا نکرد پرونده مختومه شده فرستاده شد استان دیگه ای اینم تا متوجه بشم برگ جلب منو صادر کردن در صورتی که شاکی ادرس منو داشته تو پرونده ذکر کرده ادرسی از من نداره و از طریق کد ملی پیگیری کردن الان من میخوام بدونم اگه برم دادگاه باید حتما سند ببرم؟ یا اینکه حکم جلب چرا صادر شده وقتی چیزی بر علیه من ثابت نشده؟ سوال دیگه ام اینه اگه الان نرم تا پرونده برگرده به شعبه اولیه که نزدیک محل زندگیمه تاریخ رسیدگی اون هم مهر ماهه مشکلی پیش میاد؟ و اینکه این حکم جلب میشه یا سیار؟ هیچ تاریخی هم داخل حکم نزده؟

پاسخ ها :

یک وکیل

مسلما معرفی نکردن خودتون به شعبه را قرینه بر گناهکار بودن شما میدانند . با یک وکیل بروید و دفاع کنید وگرنه هر اقدامی علیه شما از نظر قضایی ممکن هست