مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ارث که تصرف شده

باسلام.
پدربزرگم سهم ارثیه خود را در زمان حیات دریافت نکرد. الان بعد از سالها که به برادرش جهت دریافت آن رجوع کردیم عنوان میکند که اگر مدرکی دارید شکایت کنید من میام دادگاه جواب میدم.
سوال:
چه مدارکی باید تهیه کنم جهت ارائه به دادگاه؟ چگونه و چطور میتوانم شکایت کنم که سهم ارثیه در تصرف ایشان است؟

پاسخ ها :

یک وکیل

ملاک کیفرخواست هست نه ثنا

یک وکیل

پاسخ اشتباه برای شما ارسال شد. باید ثابت کنید اولا شما سمت قانونی دارید ثانیا با سند و مدرک مشخص بشه میت چه اموالی در زمان حیات خود داشته است بعد یکی از وراث علیه ورثه دیگر طرح دعوی کند.