مشاوره حقوقی رایگان - آیا سوابق کارمند قراردادی که تبدیل به پیمانی شده است در تبدیل وضعیت آن به رسمی آزمایشی موثر است

کارمند قرادادی که 7 سال سابقه قراردادی در یک دستگاه حاکمیتی دارد و بعد از آن با زمون در همان دستگاه استخدام پیمانی می شود ایا سوابق قراردادی ایشان نقشی در تبدیل وضعیتی او بعد از پیمانی شدن به رسمی دارد این کارمند مجموع سوابق قراردادی و پیمانی او در حال حاظر 10 سال هست اما به رسمس ازمایشی تبدیل نمی شود
لطفا مستند قانونی جهت این تبدیل وضعیت بیان نمایید؟

پاسخ ها :

یک وکیل

استخدام رسمی بستگی به اجازه مجلس دارد و تا زمانی که مجوز آن صادر نشده شما کاری نمیتوانید بکنید.