مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه وقت رسیدگی یعنی چی

ابلاغیه وقت رسیدگی ینی چی؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دعوایی مطرح است باید حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یعنی در وقت مقرر و ساعت تعیین شده دفاعیات خود را در جلسه دادگاه حاضر کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

یعنی روزی که دادگاه جهت رسیدگی پرونده له یا علیه شما تعیین می نماید که شما و یا وکیلتان درآن باید شرکت نموده یا لایحه بر حسب مورد ارسال نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

یعنی شما باید در موعد مقرر در جلسه دادرسی شرکت نمایید