مشاوره حقوقی رایگان - وقت رسیدگی

ابلاغيه وقت رسيدگی صادره از شعبه 40 شورا- مجتمع وليعصر(عج) - تبريز در پرونده برای شما ارسال شد.

ببخشید این ابلاغیه اومده ولی سایت ثنا هیچی نشون نداد نرم چیزی نمیشه نرم چه میشه تو آینده و چه اتفاقی می افتد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام-میتوان از دو طریق از ابلاغیه خود مطلع شد 1-دفترخدمات قضایی2-از طریق عدلیران -برای اطلاع بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باسلام
ابلاغ وقت رسیدگی برای شما در سامانه ثنا امدا که با مراجعه به سایت عدل یران میتوانید مشاهد گنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید حتما در جلسه شورا حاضر بشوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به سایت عدلیران یا دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر خواهان هستید بابد بروید چون دعوایتان رد میشود ولی اگر خوانده باشید لزوما لازم نیست که حاضر نشوید رای غیابی صادر میشود