مشاوره حقوقی رایگان - صیغه با دختری که قبلا به صورت روابط نامشروع بکارت خود رو از دست داده باشد

سلام میخواستم بدونم طبق گفته امام خمینی اگر دختری به دلیل زنا یا طی شبح بکارتش رو از دست بدهد حکم دختر باکره را ندارد و برای صیغه موقت نیاز به اجازه پدر ندارد رو میتوان صیغه موقت کرد یعنی هم شرعی و هم قانونی اگر لطف کنید و جواب بدین ممنون میشم این خانم الان 29 سالشه و در 17 سالگی پردش رو از دست داده برای جلوگیری از گناه زنا میتوان این خانم رو صیغه موقت کرد ممنون میشم اگر جواب بدین و راهنمایی کنین

پاسخ ها :

یک وکیل

از کجا میدانید که باکره نیست؟ اصل بر بکارت هست.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

این موضوع در صورتی است که دوشیزه بودن ان بنحو قانونی احراز شود در حالت عادی با توجه به شناسنامه وی دختر محسوب شده و برای اجرای عقد متعه نیازمند رضایت پدر است

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مطلق دخول باعث سقوط ولایت پدردرنکاح دختراست