مشاوره حقوقی رایگان - قطع انشعاب برق کنتور مجزا توسط هیات مدیره ساختمان امکان پذیر است؟

با سلام. در ساختمانی 80 واحدی زندگی میکنم که مدیر جدید نگهبان قبلی رو بیرون کرده و نگهبان رفته شکایت کرده اداره ی کار و براش بیمه و سنوات و کلی چیز دیگه تصویب کرده اند. حالا هیات مدیره به مالکین میگه شما باید هم پول این آقا رو بدید و هم هزینه ی وکیلی که ما بابت این قضیه گرفتیم که میشه هر واحد پانصد هزار تومان.. توی برگه ای هم که از اداره کار اومده و زدن توی آسانسور (که البته مبلغ و هیچی مشخص نیست!!) نوشته شده هر واحدی پول رو نده برقش قطع میشه و مدیر هم میگه باید بدید وگرنه برقتون رو قطع میکنم... با توجه به اینکه ساکنین کاره ای نبودن در برکناری نگهبان و مشکل خاصی هم نگهبان نداشته و اینکه برق ما مجزا هست آیا این پول رو ندیم واقعا میتونن برق رو قطع کنن؟؟در زمینه ی نپرداختن شارژ میدونم که مشترکات رو میتونن قطع کنن اونم با مراحل قانونی،در این زمینه مشترکات مثل آب و گاز رو هم میتونن قطع کنن؟ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر قطع کردند بروید شکایت کنید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم