مشاوره حقوقی رایگان - ملک قولنامه ای ارث

باسلام خدمت اساتید محترم ... ما سه وارث هستیم همسر و دو فرزند پسر با یک واحد آپارتمان مسکن مهر وام دار و داریم قسطشو میدیم که مرحوم همسرم قولنامه ای خریده دو نفر از وارث منه همسر و فرزندم میخایم حق سهم خودمون رو مشخص کنیم اما یکی از وارث که پسر همسرم از ازدواج اولش بوده همکاری نمیکنه لطفا راهنمایی کنید چه درخواستی از راه قانون بدهم؟؟ ایا راهی داره منو پسرم ملک رو برداریم سهم نفر سوم را بدیم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا در شورا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید

و سپس دادخواست تقسیم ترکه را به طرفیت تمام وراث اقامه نمایید
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پس از اخذ گواهی انحصار وراثت درخواست تقاضای صدور دستور فروش بدهید...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید توافق نمایید وگرنه اگر سازش و تقسیمی کدخدامنشانه حاصل نگردد، ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید النهایه ملک پس از طی جری تشریفات قانونی، از طریق مزایده به فروش خواهد رسید....

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما چند بعد دارد و باید تک تک ابعاد آن را بررسی دقیق کرد و به بعد به نظر قطعی رسید