مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

شوهر من فوت شدن و زمین و ملک دارن اما هیچ کدام سند رسمی ندارد و قول نامه ای است، آیا برای انحصار وراثت در دایره ی تقسیم قرار میگیرد یا خیر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
میتوانید معرفی کنید و منع قانونی ندارد…

یک وکیل :

با سلام مشکلی وجود ندارد. معرفی نمایید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه وراث خودتان بین خودتان تقسیم نامه تهیه کنید و تقسیم گنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله طبق قانون بین وراث تقسیم می شود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر سایت دادراه بهتر است که اینگونه گفت که مسائل ملکی به این شکل نیست که صرف یک پرسش و پاسخ صرف باعث شود شما به جواب برساند چرا که ابعاد گسترده مسائل حقوقی نباید سهل انگاری شود به این علت که ممکن است اشتباه در خود عنوان خواسته که در ستون دادخواست ذکر میکنید یا دفاعیات به ضرر تمام افراد دخیل در پرونده تمام شود. با توجه به صحبت های به عمل آمده بهتر است بررسی سنجیده ای از اوضاع و احوال پرونده باید صورت گیرد اینکه چگونه طرح دعوی شود و دلایل آن چه میتواند باشد و آیا این دلایل نیز باید در ارسال دادخواست بارگزاری شود یا خیر و بر چه مواد قانونی استناد شود اهمیت پیدا میکند چرا که باید مستدل باشد و حائز اهمیت است که بدانید اگر به درستی دادخواست طرح نشود مطمئن باشید در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد و اسم دادخواست را بتوان روی آن گذاشت ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست با این کیفیت و این دلایل به شعبه قضایی ارسال شود که این از وظایف وکیل است که این مصلحت را تشخیص دهد . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه حقوقی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب و کاملی انجام دهد .