مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام. بنده شاکی هستم. متهم نسبت به پرداخت نکردن بدهی به بنده در بازپرسی اعتراف کرده. و همچنین نیز در دادگاه اول که برگزار شد اعتراف کرد و دادگاه حکم خیانت در امانت با 6 ماه حبس تعزیری داد. اما متهم اعتراض کرد. مدرک من امانت نامه ی معتبر میباشد. دو سوال دارم. اول اینکه مدت زمان رسیدن دادگاه تجدید نظر چه مقدار است. و دوم اینکه با اعترافاتی که متهم انجام داده ممکنه تجدید نظر به هر دلیلی رای دادگاه و بازپرسی رو تغییر بده؟ تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

زمان دست خود دادگله است
2- بنابر گفته شما اعتراف متهم به نفع شماست پس جای نگرانی نیست

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

زمان رسیدگی بستگی به تراکم پروندها دارد .هرچیزی در مرحله تجدیدنظر امکان خواهد داشت

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،دردادگاه هرچیزی امکان پذیراست زیرادررسیدگی ماهوی همه چیزبستگی به نظرقاضی واستنباط ایشان دارد،وقت رسیدگی مربوط به رایانه ونوبت دهی راسیستم دفترتعیین مینماید.موفق باشید