مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام. جهت بیمه اقدام کردم نظر کارشناس در صورت واریزی بیمه یکسال آخر بیمه تعلق میگیره، بیمه یکسال آخرم بیست روز کم داره، کرونا گرفته بودم کارای گرفتن بیمه اون بیست روزم انجام ندادم شرکت بیمه نریخته، باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر شرکت واریز نکرده ابتدا شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با ارائه مدارک محکم می توانید شکایت کنید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

سلام اقدام به واریز کسری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سامانه جامع روابط کارگر و کارفرما ثبت نام را انجام داده و شکایت خود را ثبت نمایید و سپس از طریق اداره کار پیگیری لازم را انجام دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از کارفرما به جهت نپرداختن بیمه شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق بیمه موضوع کسورات حق بیمه را پیگیری نمایید