مشاوره حقوقی رایگان - اجاره یک باب مغازه سرقفلی به یکی از وراث از طرف ورثه چگونه است.

اجاره یک باب مغازه سرقفلی به یکی از وراث از طرف ورثه چگونه است. در صورتی که باهم توافق دارند. و اجاره کننده هم یکی از وراث است.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود منع قانونی ندارد اگر متنی تخصصی تنظیم گردد تا بعدا دچار مشکل نشوید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مستاجر مانند باقی مستاجرین به موجر کرایه پرداخت می‌کند با احتساب سهم خود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید انحصار وراثت انجام بدهید
و سپس قرارداد اجاره تنظیم نمایید و باید تمام ورثه امضا نمایند

بهتر است رضایت مالک را اخذ نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

امکان دارد وکالت برای اجاره از سمت دیگر وراث باید داشته باشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام قرارداد تنظیم و به امضای کلیه وراث میرسد

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام قرارداد اجاره تنظیم کنید.طریقه خاصی ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید با رضایت تمام وراث انجام شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست انحصار وراثت مطرح نمایید تا ‌تمام ورثه مشخص گردد سپس قرارداد اجاره تنظیم نمایید