مشاوره حقوقی رایگان - حمل اسلحه شکاری بیش از یک قطعه

با عرض سلام: متاسفانه دوستی در قبال طلبی که از کسی داشت بعلت اینکه طرف قادر به پرداخت نبود، مجبور شد 17 قبضه سلاح شکاری ( احتمالا از نوع 5تیرپران ) از او دریافت کند، در بازرسی توسط نیروی انتظامی در مسیر خرم آباد کشف و ضبط شد. سوالم این است که مجازات این کار چیست ؟ چه راهکاری برای کاهش مجازات پیشنهاد می کنید ؟ وکیل خوب در خرم آباد سراغ دارید.
بسیار ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
از نظر کارشناسی چون پنج تیر پران شکاری اتوماتیک و نیمه اتوماتیک دارد در نوع مجازات متفاوت است . در ثانی تعداد آنها نیز بیش از یک قبضه است و مجازات را یک درجه تشدید مینماید .و بهتر است وکیل بگیرید چون در دفاع خیلی میتواند بهتون کمک نماید چون در رویه بعضی از بعضی از دادگاهها اون رو سلاح گرم و جنگی محسوب میکنند که مجازاتش سنگین تره .