مشاوره حقوقی رایگان - با رعايت قواعد مربوط به تعدد جرم صرفا یک فقره ، جزای نقدی در خصوص متهم ، قابل اجرا است. یعنی چی ؟

حکم به محکوميت متهم به پرداخت يکصد و پنجاه ميليون و يک ریال جزای
نقدی در حق صندوق دولت از بابت بزه توهين و پرداخت همين مقدار جزای نقدی در حق صندوق
دولت از بابت بزه افترا صادر و اعلام می دارد که با رعايت قواعد مربوط به تعدد جرم صرفا یک
فقره ، جزای نقدی در خصوص متهم ، قابل اجرا است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یکی از این مجازات ها برای شما قابل اجراست که ان هم تشخیص قاضی است

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
یعنی صرفا یکی از مبالغ را پرداخت مینمایید.
بعبارت دیگر بجای 30 میلیون 15 میلیون پرداخت خواهید کرد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام یعنی فقط یک جزای نقدی باید پرداخت شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما به نحوی است که باید بررسی کامل و دقیق انجام شود و بعد از آن است که می‌توان نظر قطعی داد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادنامه مربوطه باید بررسی شود
اشد مجازات قابل اعمال است

...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله قابلیت اجرایی دارد
می‌توانید لایحه بدهید و درخواست پرداخت یکی از آن ها را نمایید البته قبول یا رد آن بستگی دارد به نظر مقام قضایی رسیدگی کننده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یعنی شما فقط باید 15 میلیون تومان جزا نقدی را پرداخت نمایید