مشاوره حقوقی رایگان - در مورد تعدد شکایات از یک فرد

با سلام
خودروی سواری اینجانب چند ماه پیش سرقت و سوزانده شد و برای پیگیری کار های اداری بیمه من یک قولنامه صوری به پدر زنم دادم اما مدتی بعد به علت اختلافات خانوادگی پیش امده وی از بنده در اگاهی شکایت کرد و بنده را متهم کرد به اینکه خودروی وی را سرقت کرده ام و سوزانده ام و در اگاهی با اعمال نفوذ و پارتی بازی بنده را یک شب برای بازجویی نگه داشتند اما پس از شکایت من رای قطعی به نفع من صادر شد و کذب بودن ادعای او ثابت گردید. حالا بنده قصد دارم شکایت های خیانت در امانت و تهمت و افترا و همچنین اعاده ی حیثیت و کلاهبرداری از ایشان انجام بدهم . سوال بنده این است که 1: ایا اینکه این شکایت ها را جداگانه انجام بدهم رسیدگی و حکم برای هر مورد جداگانه صادر می شود یا نه 2: در چه موارد دیگری می توانم از ایشان شکایت کنم
با تشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همه شکایت ها را در یک شکواییه بنویسید نهایت یک مجازات اشد تعیین می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما می توانید صرفاً اعاده حیثیت کنید و به اتهام واهی و بی‌پایه و اساسی کردن شما مطرح نموده و برائت شما شده است به عنوان افترا علیه ایشان شکایت خود را طرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه اقدام قضایی قابل پیش بینی نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید همه را در یک شکواییه مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام کلاهبرداری و خیانت در امانت نیست شما باید شکایت مناسب و قانونی را با توجه به نوع جرم اقامه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

همه شکایتها می تواند در یک شکواییه طرح شود ابتدا باید ببینید مشمول جرائم مذکور می باشد یا خیر و باید بتوانید آن ها را اثبات نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما می توانید صرفاً اعاده حیثیت کنید و به اتهام واهی و بی‌پایه و اساسی کردن شما مطرح نموده و برائت شما شده است به عنوان افترا علیه ایشان شکایت خود را طرح نمایید