مشاوره حقوقی رایگان - تذکر کتبی بدون درج در پرونده

سلام خسته نباشید
کارمند پیمانی در سال 96 ، 2 تا تذکر کتبی بدون درج از تخلفات اداری در پرونده دارد و در سال 99 هم یک تذکر دیگر‌ میگیرد آیا دستگاه میتواند باستناد فرم تمدید قرارداد تذکرهای سالهای قبل را برای تمدید قرارداد 1402 بهانه کند یا بعبارتی اثر آن تذکرها تا کی هست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تذکر کتبی در پرونده درج میشود شود و اگر تکرار نکنید بلا اثر می کند