مشاوره حقوقی رایگان - تخلف اداری

با عرض سلام. بنده با ده سال سابقه رسمی در شرکت از گلدانی قلمه ای زدم و در خاک کاشتم، بعد از رشد و پرورش آن قلمه تبدیل به گل شد و میخواستم آن را از شرکت به خانه منتقل کنم ولی حراست شرکت اجازه نداد وبنده هم ارز روی عصبانیت و طرز برخورد حراست آن گل را شکستم و حراست هم نام و شماره پرسنلی بنده را به عنوان متخلف یادداشت کرد.حال میخواستم بدانم بنده تخلفی انجام داده ام یا خیر.ممنونم بابت کمکتون

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
خارج کردن اموال میبایست با اجازه ی رئیس شرکت باشد . هر چند خود شما آن گل را در شرکت پرورش داده باشید .

یک وکیل :

با سلام بله مرتکب جرم تخریب شده اید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بگویید گلدان و گل متعلق به خودتان بوده و قصد بردن آن داشته اید که سهواً از دست شما افتاده است و شکسته

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

طلام
به هر حال آن قلمه هم متعلق به شرکت بوده . اگر گلدانش را خودتان خریده اید بابت شکستن گلدان جرمی مرتکب نشده اید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تخلفات اداری باید محرز شود صرف گزارش کارساز نیست

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی سوال جنابعالی قبلا پاسخ داده شده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آیین نامه داخلی سازمان مربوطه باید مطالعه شود.

یک وکیل :

سلام
متاسفانه بله تخلف صورت گرفت

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
تخلف انظباطي است واگر تخريب اموال بوده باشد جرم نيز مي باشد

آرزومیری

سرکار خانم آرزومیری :

سلام در نهایت اگر گلدان متعلق به شرکت بوده تنها باید جبران خسارت نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید ثابت کنید بذر متعلق به خودتان بوده الا باید خسارت پرداخت کنید.