مشاوره حقوقی رایگان - برگشت به شورای اسلامی شهر

اینجانب مدتی رییس شورای شهر یک شهر در شمال کشور بودم و پیش از آن در همان شهر هم شهردار بودم و با ورود سازمان بازرسی به شهرداری برخی از اشتباهات کاری اداری را در زمان تصدی سمت شهرداری اینجانب با حمایت یک نماینده مجلس به عنوان تخلف مطرح وبنده در مزان اتهام توسط دادگاه شهر قرار گرفتم و عزل گشتم و فردی به عنوان عضو علی البدل جانشین اینجانب در شورا گشتند که پس از اتمام دوره شورا موفق به گرفتن حکم برائت از دادگاه تجدید نظر شدم حالا همان فرد الان نیز عضو شورای شهر شدند آیا با شکایت از دیوان عدالت اداری میتوانم به جای همان فرد چون مدتی به علت اتهام بنده جانشین من شدند برگشت به کار مجدد به شورای شهر را بگیرم یا تجربه شماوکلای عزیز شاید در این موضوع راهگشای من شود اگر میشود مطالعه کنید مورد خاص در کشور است.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
دوره 4 ساله شورای شهر به پایان رسیده است شما نمیتوانید درخواست بازگشت به دوره جدید شورای شهر را نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر فقط می توانید شکایت اعاده حیثیت و جبران خسارت کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

نیاز به توضیح بیشتری دارد با توجه به اینکه دوره چهار ساله شورای شهر که شما را به عنوان شهردار انتخاب کرده اند به اتمام رسیده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر حقوقی لازم است مدارک و مستندات مربوطه مورد بررسی قرار گیرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه دوره 4 ساله خاتمه یافته این امکان وجود ندارد که درخواست بازگشت به دوره جدید بدهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر اعاده حیثیت و جبران خسارت مطالبه کنید