مشاوره حقوقی رایگان - اخطاریه حقوقی از شهری دیگر

با سلام. برای من از شهری دیگه ابلاغیه حقوقی اومده مگه نباید در شهر خودم و در دادگاه حقوقی شهر و مکان سکوتم از من شکایت شود و اگر نروم نتیجه اش چیه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر خواهان هستید حاضر شوید و اگر خوانده لایحه دهید و یا حاضر نشوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به موضوع دارد ممکن است شهر دیگر صالح به رسیدگی باشد
بهتر است ابتدا با یک وکیل مشورت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بستگی دارد در مورد اموال غیر منقول محل مال صلاحیت دارد در غیر این صورت ایراد عدم صلاحیت مطرح کنید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام .بستگی به نوع دعوا دارد که ممکن است دادگاه شهر،شما صالح نبوده است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تعیین صلاحیت با دادگاه است بستگی به موضوع دارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بدون حضور شما و اخذ مدارک و دفاعیات شما رای صادر خواهد شد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است یا شخصا مراجعه کنید یا لایحه ارسال یا وکیل بگیرید
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید تا ابلاغیه و دادخواست برسی شود ببینیم از موارد رد است یا نه

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام، فقط دعاوی خانوادگی درمحل اقامت زوجه اقامه میشه و دعوی کیفری درمحل وقوع جرم ودعاوی حقوقی که ناشی ازاموال منقول هست درمحل اقامت خوانده اقامه میشه. در مورد شما احتمالا دعوا راجع به ملکی بوده در شهرستان یا موارد دیگه . درصورت تمایل به داشتن وکیل یامشاوره تکمیلی تماس بگیرین 09125352953

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بسته به نوع دعاوی متفاوت است واصولا محل اقامت خوانده ملاک است اکر مراجعه ننمایید محکوم میشوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مورد اموال غیر منقول محل مال صلاحیت دارد همیشه به اینصورت نیست بستگی به مورد دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
صلاحیت محلی مرجع قضایی ، بستگی به نوع خواسته و دادخواست دارد

و شما باید از طریق دفتر خدمات قضایی ، لایحه عدم صلاحیت دادگاه ارسال نمایید
و در موعد مقرر حتما در جلسه دادرسی شرکت نمایید

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما در دعوای حقوقی باید دررمحل اقامت خوانده طرح دعوا شود مگر در مورد اموال غیر منقول یا شرکت تجاری

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به موضوع شکایت دارد . در صورت تمایل جهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

لزوما به این صورت نیست و بستگی به عوالمل و فاکتورهای مختلفی دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بستگی به موضوع دعوا دارد می توانید از دفتر خدمات قضایی شهر خود لایحه ارسال نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مطابق ماده 23 ق ا د م صلاحیت محلی مرجع قضایی ، بستگی به نوع خواسته و دادخواست دارد

از طریق دفتر خدمات قضایی ، لایحه عدم صلاحیت دادگاه ارسال نمایید

و در موعد مقرر در جلسه دادرسی حضور داشته باشید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در مورد اموال غیر منقول محل مال صلاحیت دارد در غیر این صورت ایراد عدم صلاحیت مطرح کنید