مشاوره حقوقی رایگان - حراست دانشگاه

سلام شب گذشته حراست دانشگاه من ونامزدم ک داخل ماشین بودیم روپیاده کرد وازما کارت دانشجویی خواست عکس کارت من رو گرفت و شماره پلاک رو یادداشت کرد خواستم ببینم مشکلی پیش میاد و به خانواده ها اطلاع میدن؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
معمولا خیر
با یک تعهد موضوع تمام میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر جای نگرانی نیست برای شما

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام.معمولا یک تعهد کتبی میگیرند و نگران نباشید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
نامزد مشكل قانوني ندارد
مشكل روابط نامشروع است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر نامزد هستید خوب مطمئناً خانواده ها اطلاع دارند و جای نگرانی وجود ندارد