مشاوره حقوقی رایگان - دیه ابرو

سلام خسته نباشید من سرباز سرنشین گشت کلانتری هستم چند روز پیش یک مورد درگیری رفتیم میخواستم جداشون کنم که دست یکیشون به باطوم خورد و به صورتم برخورد کرد ابروم ترکید الان میخواستم ببینم باید از طرفین دعوا شکایت کنم بابت گرفتن دیه یا اینکه خود سازمان از طرفه بیمه دیه رو بهم میدن؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
نیروی انتظامی موظف است كلیه كاركنان خود را درقبال حوادثی كه در ارتباط با انجام وظیفه منجر به شهادت، فوت، بیماری، نقص عضو یا ازكارافتادگی و یا پرداخت دیه می گردد بیمه نماید و شما میتوانید از محل صندوق بیمه مربوطه دیه خود را دریافت کنید