مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

سلام من باشریکم به مشکل خوردم می‌خوام جدا بشم.یه قرارداد دستی نوشتیم.الان میگه سهم منو پول نقد بده.درصورتی که پولی نداریم همش لباسه که مونده

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چگونگی حل و فصل مشکل شما بستگی به مفاد قرارداد تنظیم شده فی مابین دارد ، سعی کنید با استفاده از مصالحه موضوع را حل کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مهلت بگیرید تا مال را بفروشید و سپس بدهی را پرداخت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست اثبات شراکت مطرح بفرمائید دعوا تخصصی است وکیل دادگستری اختیار نمایید