مشاوره حقوقی رایگان - توقیف مال غیر بنفع محکوم علیه به صرف تشابه اسمی

یک مرجع حقوقی قضایی با بسنده کردن ذکر نام و نام خانوادگی محکوم علیه در نامه حکم به توقیف سند مال ایشان را از اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان می نماید و اداره ثبت هم اقدام به توقیف و بازداشت سند به نام ایشان به مدت 8سال می نماید سندی که در این راستا توقیف می شود مربوط به شخص دیگر بوده که به صرف تشابه اسمی با محکوم علیه بازداشت می شود بی آنکه اطلاعات هویت محکوم علیه مثل نام پدر و کد ملی و ... با صاحب سند ملک تطبیق داده شود، آیا ما می توانیم علیه اداره ثبت اسناد شکایت بکنیم ؟

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

از باب تخلفات اداری احتمالاً امکان پیگیری وجود داشته باشد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید به توقیف اعتراض کنید ...

چنانچه در نتیجه توقیف ضرری متوجه شما شده است امکان مطالبه خسارت وجود دارد....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله اگر محکوم علیه حاضر به پرداخت مبلغ محکوم به نگردد شما میتوانید دادخواست مطالبه خسارت به طرفیت اداره ثبت مطرح نمایید
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانستید همان زمان با اعتراض نسبت به رفع توقیف اقدام کنید.
در حال حاضر شکایت به نظر نتیجه ای نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت عدم پرداخت شما این حق را دارید که خسارات خود را از اداره ثبت مطالبه نماید و برای اینکار می بایست یک دادخواست به ثبت برسانید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما دارای چند بعد حقوقی است که باید هر کدام را تک تک بررسی کرد و بعد جواب قطعی داد