مشاوره حقوقی رایگان - بابت ورثه

سلام وقتتان به خیر سه سال پدرم فوت شدن سال اول با برادران و خواهرانم با تفاهم صلح نامه ای را امضاء کردیم یکی از برادرها که خودش وصی میدانست البته بدون وصیتنامه گفت مقداری از این زمینها را پدر به نامش کرده ولی قباله ای نشانمان نداد خواهرم گفت دروغ می گوید من شکایت کردم آیا می توانم صلح نامه را باطل کنم چون قاضی دستور داد اول ابطال صلح نامه ها خواهش می کنم کمکم کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
بله می توان ابطال نمود به شرط انکه شرایط ابطال مانند جعل را داشته باشد
در ضورت تمایل می توا نید تماس بگیرید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سوالتان نا مفهوم است.یاالله