مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل مصرف مشروبات الکلی

سلام من چند ماهی هست که ازدواج کردم و در این مدت همسرم تقریبا 3 بار پیش من مشروبات الکلی مصرف کرده و علاوه بر اینکه خودش مصرف می‌کرد اصرار داشت که باید من هم بنوشم ، و هردفعه که نمیخواستم بنوشم به شدت با من دعوا می‌کرد و اصرار داشت که منم باید بنوشم من از این کاراش کلافه شدم و ترک زندگی کردم الان میخوام اقدام به طلاق کنم چون واقعا طاقت اینجور زندگی سخته نمیتونم برگردم به زندگی چون میترسم من رو معتاد کنه و ازتون کمک میخوام من رو راهنمایی کنین چون شنیدم دادگاه برای مشروبات الکلی به راحتی حکم طلاق نمیده میشه دقیق و بهتر راهنماییم کنین ؟
و اگر من بخوام به این دلیل درخواست طلاق بدم مهریه ام رو هم میتونم بگیرم یا نه؟
ممنون میشم اگه جواب بدین

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید عسرو حرج ناشی از اعتیاد همسرتان به الکل را ثابت کنید و بر اساس آن دادخواست طلاق دهید بله مهریه به شما تعلق میگیرد