مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای طلاق به خاطر دستگیری شوهر درحین خوردن مشروب

سلام
اگر درحین مستی و خوردن مشروب شوهر درمنزل ، پلیس درمنزل حضور یابد ،و خوردن مشروب درمنزل به چشم ثابت شود ، زن میتواند تقاضای طلاق بدون بخشس مهریه انجام دهد؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرف یکبار استعمال مشروبات الکلی دلیل عسر و حرج زوجه تلقی نمی گردد مگر این موضوع استمرار داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خیر از موارد عسر و حرج نمی باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مصرف مشروب نمی‌تواند دلیل برای دادخواست طلاق باشد ولی اگر ایشان مستمر این کار را انجام میدهد شما میتوانید با اثبات عسر و حرج خود درخواست طلاق کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید ثابت کنید که همیشه مشروب می خورد می توانید طلاق بگیرید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت وجود رای ممکن است بتوانید اما از دلایل طلاق نمی باشد مگر اعتیاد به الکل اثبات شود

یک وکیل :

با سلام
صرف یکبار استفاده دلیلی برای صدور حکم طلاق نیست واعتیاد به الکل و مواد مخدر باید به نحوی باشد که مخل مبانی خانوادگی باشد و این تشخیص با شعبه دادگاه خواهد بود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید حکم محکومیت کیفری بگیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید عسر و حرج اثبات شود که مصادیق آن در ماده 1130 قانون مدنی آمده

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام درصورت محکومیت قطعی بله

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شرب خمر استمرار داشته عادت همیشگی وی باشد بله

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود
هرچند که یکی از مصادیق عسر و حرج زن در زندگی زناشویی در قانون عبارت است از: اعتیاد شوهر به مواد مخدر یا ابتلای او به مصرف مشروبات الکلی و امتناع زوج از ترک اعتیاد یا عدم امکان الزام شوهر به ترک آن در مدتی که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است. (در صورتی که زوج به تعهداتش عمل نکند و یا پس از ترک دوباره به مصرف مشروبات الکلی یا موادمخدر روی آورد، با درخواست زوجه طلاق انجام خواهد شد.)

پس اگر زوجه مدعی است که زوج اعتیاد و استمرار به مصرف مشروب دارد لازم است که در دادگاه این عمل را اثبات نماید که در اینصورت میتواند باتوجه به عسروحرج بوجود آمده درخواست طلاق بدهد و در غیر اینصورت و با مصرف یکبار دلیل بر عسروحرج نیست .
.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام این موضوع که هدایت نمی کند و باید با دلایل دیگری جمع شود

امین ایزدپناه

امین ایزدپناه :

سلام نخیر خوردن مشروب مجازات شلاق داره و باعث حق طلاق نمیشه

مهسا  سعادت

مهسا سعادت :

باسلام.اگر شکایت شرب خمر انجام شود و حکم قطعی صادر شود.طبق بند 9 شرایط عقدنامه زن می تواند دادخواست طلاق دهد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
شرب خمر دليل براي صدور مجوز طلاق و عسروحرج نيست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر مستمر استفاده کند میتواند از دلایل عسر وحرج باشد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

سلام بله طرح دادخواست طلاق به دلیل استفاده زوج از مشروبات الکلی قابل رسیدگی است ودر صورت اثبات ان دادگاه حکم به طلاق میدهد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

جهت درخواست طلاق از ناحیه زوجه باید عسر و حرج زوجه ثابت شود. اعتیاد به الکل نیز می‌تواند از این مصادیق باشد. مطالبه مهریه در هر حال حق زوجه است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت اعتیاد و استمرار در استفاده که مخل زندگی باشد و امتناع زوج از ترک اعتیاد یا عدم امکان الزام شوهر می توان به آن استناد نمود

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،خیر صرفا به این دلیل نمیتوانید تقاضای طلاق نمایید.