مشاوره حقوقی رایگان - تعهد مشروب نخوردن

سلام .آیا تعهدنامه ی دستی که خانواده دختر در زمان عقد مبنی بر نخوردن مشروب از پسر گرفته باشن و چهارتا شاهد امضا کرده باشن، بعدها از لحاظ قانونی اگه پسر مجددا مشروب بخورد، شرایط طلاق را برای خانم راحت تر میکند ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتواند ثابت کند شرایط طلاق را تحت شرایطی آسان میکنه

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
شرب خمر به تنهایی از دلایل ایجاد حق طلاق نمی باشد

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

سلام ‌‌. وقت بخیر
در خصوص شرب خمر مجدد از ناحیه همسر دختر شما چنانچه حکمی علیه ایشون در دادگاه کیفری صادر شده باشه به انضمام همان سند عادی ( تعهد نامه ) میتوانید دادخواست طلاق به درخواست زوجه از بابت سو رفتار مستمر زوج رو به دادگاه خانواده تقدیم کنید.