مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهم ورثه ای سرقفلی

با سلام و سپاس از مطالب مفیدتان.
پدر مرحوم سرقفلی مغازه ای را سال 71 طبق سند اجاره یکساله محضری خریداری کرده که بعد از فوت یعنی از سال 78 برادر بزرگم بدون کاغذ و دست خطی از سایر وراث (البته ممکنه بقیه چیزی بهش داده باشند که بعید می دانم ولی قطعا نوشته ای از بنده ندارد ) در مغازه مذکور فعالیت دارد. حال ایشان و سایر وراث سهم الارث خود را به مالک واگذار کرده اند و در انتهای مبایعه نامه قید شده سهم بنده را مالک طی مبایعه نامه ای جدا خریداری خواهد کرد و از حق نگذریم باهم چندین جلسه داشتیم و توافق شفاهی کردیم سهم من محفوظ بماند و از ایشان اجاره سهمم را ماهیانه بگیرم. و ملک می بایست طی چند روز آینده تحویل ایشان گردد و ایشان طی تماسی با بنده خواستار این شدند روز تحویل با هم مراجعه کنیم و تحویل بگیریم مغازه را.
حال سوال بنده این است اگر من نروم و بقیه وراث ملک را تحویل ایشان بدهند آیا می توانم بابت فروش یا تحویل از وراث و خریدار (مالک ملکیت) شکایت نمایم ؟؟
در صورت شکایت چه می شود ؟؟
از شما درخواست دارم نسبت به فرصت کمی که دارم زودتر جواب دهید.
با سپاس فراوان از شما

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام خیر از اونها نمی تونید شکایت کنید، ولی می تونید تقاضا کنید مغازه پلمپ شود و یا فروخته شود