مشاوره حقوقی رایگان - وصول اجراییه دادگاه از مدیر تصفیه شرکت در حال انحلال

سلام و روز بخیر.
پرونده ای در دادگاه دارم که محکوم شدگان دو شرکت هستند که در داوری محکوم شده اند. یکی از آن دو شرکت 2 سال بعد از رای داور انحلال زده. و هر دو شرکت نصف نصف محکوم شده اند. مدیران تصفیه شرکت دوم اصرار بر تصفیه بودن بدهی ها با این شرکت دارند ولی مبلغ کل اجراییه صادر شده دادگاه نشان میدهد چکهای صادره توسط ان دو شرکت و قبل از انحلال شرکت دوم کمتر از اجراییه میباشد.
با توجه به اینکه شرکت دوم دست مدیران تصفیه هست مطالبات به چه صورت از اجراییه دادگاه باید پیگیری بشه. در ضمن شرکت دوم اموالی هم موجود نداره و مدیران تصفیه هم زیر بار پرداخت نمیرن چون به حسابرس قانونی اعلام بدهی نکردن.

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
ادعا باید به طرفیت مدیران تصفیه طرح گردد

پرسشگر :

سلام منظورتون اینه دادخواست مجددی باید داده بشه ؟عنوان این دادخواست چیه؟

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر شما اعلام نکرده باشید که طلبکارید نمی توانید تا خاتمه عملیات تصفیه اقدام نمایید اما اگر در زما اعلان ورشکستی شما اجراییه اخذ کرده باشید مدیران تصفیه موظف هستند شما را نیز در فهرست غرما اورده و مططالبات شما را پرداخت نمایند.