مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن درب از سمت پشت قواره

سلام

خونه ی ما دو بحر هستش یه کوچه ی 6 متری و یه کوچه ی 8 متری که هر دو بن بست نیستن.

میخواستیم از سمت کوچه هشت متری .پنجره مون و خراب کنیم و در بزاریم . خواستم بدونم از لحاظ قانونی مشکلی نداره؟ و برای گرفتن مجوز ایجاد در باید چیکار کنیم

و از طرفی هم یکی از اتاق خواب هامون به همون کوچه هستش خواستم بدونم میشه اونجا رو هم پارکنیگ کنیم و کرکره برقی یا درب بذاریم.

درضمن از اون سمت کوچه چون چندتا پنجره داریم از ما پول اسفالت و فاضلاب رو گرفتن.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است و باید اسناد و مدارک شما به همراه اظهارات شما در کنار هم بررسی شود و به نظر قطعی رسید