مشاوره حقوقی رایگان - سیلندر چسب شده

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز. من حدودا 3الی 4ماه پیش ماشین سمند مدل 82 خریدم چند روز پیش که ضدیخ ریختم دیدم ماشین آب کم میکنه ترسیدم بردم مکانیک. سینی زیر و بازکرد و همجارو چک کرد و در نهایت پشت سیلندر که ترک بود چسبش کرده بودن و پیدا کرد
ممنون میشم راهنمایی کنید بخدا گرفتارم کارگر معدنم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مفاد قرارداد شما مهم است .دادخواست مطالبه ارش علیه فروشنده دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید بدوا اظهارنامه ای در این خصوص برای فروشنده ارسال نمائید و سپس دادخواست تامین خواسته به انضمام جلب نظر کارشناس مربوطه را اخذ و دادخواست مطالبه خسارت تنظیم نمایید
البته شما بین اخذ خسارت و مابه تفاوت ثمن خرید خودرو و فسخ معامله مخیر هستید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست فسخ مطرح بفرمائید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی کارشناسی دارد تا اظهارنظر دقیق بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را در شورا مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی تمام معایب خودرو مشخص گردد

و سپس دادخواست مطالبه خسارت ناشی از عیب خودرو را اقامه نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حق فسخ فوری دارید باید با اظهارنامه اعلام کنید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام
اگرعيب در زمان معامله مخفي باشد و شما به آن آگاه نباشید مي توانی به استناد خیار عیب د قرارداد را فسخ کنید. بين فسخ عقد و بين موافقت با آن و گرفتن ارش (ما به التفاوت قيمت صحيح و معيوب) مخيّر هستید.
بنابراین ابتدا به ایشان حق فسخ خود را بوسیله اظهارنامه اعلام کنید سپس با انجام تامین دلیل دادخواست فسخ مطرح کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست فسخ مطرح بفرمائید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تامین دلیل نمایید و به استناد خیار عیب فسخ و یا مطالبه ارش نمایید