مشاوره حقوقی رایگان - ترک خوردگی سیلندر خودرو خریداری شده

باسلام.بنده 50روزپیش یک آردی مدل 85معامله کردم که به گفته فروشنده فنی بدون ایراد وواشر سرسیلندرش نو بود.اماالان بعدازمشکلات فنی زیاد کارشناس فنی تشخیص برترک خوردگی سیلندر داده.الان بنده چه کار میتوانم بکنم؟ توضیح اینکه تا الان بیش از6میلیون هم خرج فنی موتورکردم والان بایدسیلندرتعویض بشه.ممنون

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورتی که خیار عیب را اسقاط نکرده باشید امکان فسخ و یا اخذ ارش را خواهید داشت پیشنهاد می شود جهت بررسی دقیق مشاوره تلفنی داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا میزان خسارت کارشناسی شود و سپس بر اساس فاکتور خرج کرد دادخواست مطالبه خسارت دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است