مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از گذرنامه

با سلام و احترام
من برای احراز هویت در یکی از سایت های استخراج بیت کوین که ظاهرا شماره US داشتند، تصویر گذرنامه ام رو به همراه 200دلار واریز کردم. اما متاسفانه بعدش متوجه شدم کلاهبرداریه. الان استرس دارم که چه سواستفاده ای ممکنه از گذرنامم بشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اطلاعات گذرنامه شما کاملاً در اختیار آن قرار گرفته باشد امکان سوء استفاده وجود دارد اما تا زمانی که جرمی اتفاق نیفتاده قابل پیگیری نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که قصد سوء استفاده داشته باشند ممکن است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام امکان سوء استفاده وجود دارد اما هنوز جرمی اتفاق نیفتاده جای نگرانی نیست

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

پليس فتا اعلام فرماييد و در دادسرا طرح شكايت نماييد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در هر صورت امکان سوء استفاده از اطلاعات هویتی هست.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هنوز جرمی اتفاق نیفتاده لذا نگران نباشید