مشاوره حقوقی رایگان - وام مسکن

باسلام
بنده زمینی رو مشارکت دادم 3 واحد مال بنده و 5 واحد مال سازنده و به سازنده وکالت کاری دادم و با وکالت بنده او 5 تا وام مسکن گرفت و کل ساختمان در رهن بانک قرار گرفت و وام به حساب او واریز شد ضمنا در مشارکت نامه قید شده هر کی از وام استفاده کرده سود و وام گرفته شده بر عهده او است با توجه به اینکه سر رسید وام دوسال گذشته و تسویه نکرد و با توجه به اینکه دو دانگ ساختمان بنام بنده است بانک حساب بنده رو مسدود کرد و من را بدهکار کرد
در ضمن تمام واحدهای سهم خودش را با وام فروخته و این در قردادهای پیش فروش آنها آمده است که آپارتمان وام دارد
ساختمان چند سال نیمه کاره رها شده
بنده چگونه میتونم سازنده و یا خریداران (با توجه به اینکه آنها آپارتمان رو با وام خریدن) رو مکلف به این کنم که تکلیف وام رو مشخص کنن و یا وام رو تسویه کنن چون بنده اصلا از وام استفاده نکردم
عنوان دادخواست چی باید باشه
باتشکر
سوال بعدی اینکه اگه وام تعیین تکلیف نشود و یا تسویه نشود بانک چی کار میکند آیا بنده کل واحدها رو از دست میدهم
مجدد تشکر

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر وام تسویه نشود بانک نسبت به مورد رهن اقدام می کند

پرسشگر :

سلام
من چه دادخواست علیه سازنده یا خریداران که آپارتمان رو با وام خریدن میتوانم ارایه دهم تشکر

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم