مشاوره حقوقی رایگان - تثبیت تجاری

سلام اینجانب یک باب منزل مسکونی کلنگی در منطقه 19 تهران و در قسمت بخشداری افتاب دارم این ملک متعلق به 40 سال قبل می باشد و اززمان ساختن ملک دارای مغازه با کرکره قدیمی 40 ساله می باشد و همچنین سال 1382 هم عوارض پیشه وری که توسط شخرداری ارسال شده بورد هم مبلغ30000 تومان در بانک ملی به حساب شهرداری وقت پرداخت شده است
آیا با این فیش و هم قدمت 40 ساله مغازه می توان تثبیت تجاری را از بنیاد، مسکن گرفت
در ضمن سند کل ملک با مغازه یکی می باشد
در ضمن لازم به ذکر است مالیات بر ارث هم تحت عنوان سرقفلی و ملکیت پرداخت شده است
با تشکر