مشاوره حقوقی رایگان - شهرداری

با سلام و احترام . چند سال پیش ملکی را یک مجتمع 4طبقه با 150 واحد خریده ام که بعدها متوجه شدیم فاقد پایان کار و تجاری است و سازنده اولیه آن متواری گشته. لذا با حکم دیوان و توافق با شهرداری در سال91 مقرر گردید هر ملک نسبت به سهم خود از خلافی کل ساختمان شامل اضافه ساخت،کسری پارکینک، تجاوز به حریم راهرو و ... بابت تثبیت تجاری پرداخت نماید که از 150 واحد حدود 100 نفر اقدام به پرداخت آن نمودند و مابقی به علل گوناگون از این کار خودداری نموده و کل ملک را جهت دریافت پایانکار، تفکیک و گرفتن سند معطل و بلا تکلیف گذاشته اند حالا با توجه به اینکه شهرداری خلافی کل ملک را تک تک نموده و بابت پرداخت به هر یک از مالکین رسید تثبیت تجاری پرداخت نموده آیا می توان 1- شهرداری را مکلف به صدور پایانکار به نحو مقتضی که حقوق کسانی بدهی خود را پرداخت کرده اند، پایمال نشود، نمود( از چه طریقی؟) 2- نسبت به کسانی که از پرداخت بدهی خود طفره رفته و کل ملک را در بلاتکلیفی گذاشته اند چه اقدامی می توان انجام داد؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

امین مشرفی زرندی

جناب آقای امین مشرفی زرندی:

اگر هر واحد دارای سند جداگانه است امکان این عمل وجود دارد در غیر این صورت و اگر عمل مالکین دیگر موجب ضرر میگردد مالکینی که پرداخت نموده اند میتوانند علیه مالکین دیگر دادخواست داده و آنها را ملزم به انجام تعهدات و تکالیف قانونی خود بنمایند