مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام خدمت شما وکلای گرامی زوجه هستم درخواست نفقه معوقه ده ماه تا اجرای حکم مطرح کردم امروز جلسه نفقه حقوقی داشتیم زوج برای ده ماه نفقه ده میلیون پول نقد اورده بود که بنده حاضر به سازش نشدم و پرونده به کارشناسی ارجاع شد دوتا سوال داشتم از خدمتون 1 ایا رای نهایی که صادر شد پرونده مختومه میشه یا زوج میتونه پرونده رو مختومه نکنه و هر ماه نفقه بریزه به حساب دادگستری ؟ 2 ایا اگر هیچ پرونده ای در دست رسیدگی وجود نداشته باشه ایا دادگستری برای واریز نفقه حال شماره دادگستری میده یا نه ؟ ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شماره حساب شما اعلام می‌نمایید و به آن واریز و تقدیم می‌شود.